Vertrouwde gezichten

We hebben een hecht en behoorlijk stabiel team, dat met een vast rooster werkt. De kinderen zien als ze komen vertrouwde gezichten. Dat vinden we belangrijk. Het team bestaat uit gekwalificeerde medewerksters, die minimaal op niveau SPW 4 zijn opgeleid.

Communicatie

U kunt dagelijks uw vragen en suggesties kwijt bij de groepsleidster. Dat kan in het directe persoonlijke contact met de groepsleidster, als u uw kind haalt of brengt. Wij ruimen daar tijd voor in.

Extra geschoold

Al onze leidsters zijn in het bezit van een Pikler-aantekening, wat inhoudt dat ze bijgeschoold zijn in het werken volgende de op veiligheid, creativiteit en autonomie gerichte methodiek van Emmi Pikler. Leidster Carolien is aangesteld als pedagogisch coach. Zij adviseert het team en ook ouders kunnen bij haar terecht voor opvoedkundig advies.

Stagiaires

Er werken ook stagiaires bij Habibi. Zij worden goed begeleid en worden altijd als extra kracht ingeroosterd, nooit als vervanger van een vaste kracht. De stagebegeleidster is te bereiken via staghabibi@gmail.com.

  harmaAls eigenares van Habibi heb ik de geweldige taak om samen met het team ervoor te zorgen dat de kinderen een fijne en uitdagende tijd hebben op het kinderdagverblijf. Mijn naam is Harma van Dijken en ik ben sinds 2002 verbonden aan Habibi. Naast de zakelijke aspecten kan ik mijn ruime ervaring in de verpleging goed gebruiken binnen het kinderdagverblijf. De zorg voor de kinderen en het personeel staat voorop. Voor de kinderen betekent dit dat zij op vrolijke, veilige en vertrouwde wijze worden opgevangen door een gemotiveerd en goed opgeleid team. Los van ons pedagogisch beleid vind ik belangrijk dat wij met liefde en humor met de kinderen omgaan.

  carolienMijn naam is Carolien en ik werk sinds 2009 bij KDV Habibi.
  Ik ben werkzaam als pedagogisch medewerker en pedagogisch coach.
  Na 6 jaar ervaring te hebben opgedaan in de gehandicaptenzorg (kinderen) en persoonlijke begeleiding, leek het mij leuk om met mijn opgedane kennis aan het werk te gaan in de kinderopvang.
  Het leuke aan het werken met kinderen vind ik hun pure nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang.
  Kinderen ervaren en bekijken de wereld vanuit hun eigen beleving en ontwikkelingsniveau.
  Wat ik belangrijk vind is dat ik mij kan verplaatsen in hun belevingswereld en dat ik kan inspelen op hun individuele behoeftes.
  Ieder kind is anders en dus uniek!1