Ons pand

Het is vrij uniek wanneer een gebouw speciaal gebouwd wordt als kinderdagverblijf. Bij Habibi – gebouwd in opdracht van Lefier in 2004 – is dat wel het geval! Het gebouwtje heet De Sterrenkijker en is ontworpen door Aaron van Delft van MAD architekten.

Reitdiep

Het unieke pand aan het Reitdiep is onder architectuur gebouwd. Het ligt in een lekker rustige groenzone aan het Reitdiep. Ver van verkeerslawaai en met uitzicht over het water, waar het een levendig komen en gaan is van bootjes en boten.

Dakterras

Wat van buiten nauwelijks opvalt, is ons prachtige en absoluut veilig omheinde en riante dakterras van 72 vierkante meter. Het is een heerlijk terras, bedekt met zacht kunstgras waarop de kinderen kunnen rennen en spelen naar hartelust. Bij zon en regen geschikt, want er is een overkapping.

Inrichting groepen

We hebben een mooie binnenruimte met ronde raampjes die een gezellige en intieme sfeer geven, alsof je in de kombuis van een schip bent. De toiletten en verschoongelegenheid zijn zo ingericht dat toezicht vanuit de beide centrale ruimtes mogelijk is. Er zijn aangrenzend aan de centrale ruimtes twee rustige slaapkamertjes waar de kinderen die dat nodig hebben een slaapje kunnen doen.

DSC01813